تحولات لبنان و فلسطین

این گروه متشکل از جوانان نخبه در حوزه پزشکی‌اند که از عید غدیر امسال به‌صورت رسمی کار خود را آغاز کردند. اغلب خدمات این گروه برای افراد نیازمند و خانواده‌های معظم شهدا است.

طعم شیرین خدمت‌رسانی در میان افراد کم‌برخوردار/ پزشکانی که هم پول می‌دهند و هم خدمت می‌کنند

به گزارش قدس آنلاین، خوشبینانه‌اش این است که بگوییم در دوران کرونا اتحاد و همبستگی بین مردم بیشتر شده است؛ مردمی که برای مقابله با مشکلاتی که کرونا به آنها دامن می‌زند، بیش از گذشته به یکدیگر کمک می‌کنند. اتفاق مثبتی که در گروه‌های جهادی و مردم‌نهاد به شکلی پررنگ‌تر بروز پیدا کرده و همه جهادی‌ها، برای مقابله با انواع و اقسام پیامدهای کرونا، مردانه به میدان آمده‌اند.

در طول دو سال گذشته که کرونا در کشور شیوع پیدا کرده، بیش از گذشته شاهد نذر، انفاق، بخشش ‌و خدمت‌رسانی به نیازمندان و اهالی مناطق محروم بوده‌ایم؛ اما نکته‌ای که شاید از چشم ما دور ماند جوانانی هستند که در حوزه خدمات پزشکی نقش‌آفرینی کرده‌اند و در مناطق محروم کشور بدون چشم‌داشتی به ارائه خدمات می‌پردازند. یکی از این گروه‌ها، گروه جهادی مدیر مؤسسه همیاران کوی‌شیرین است که از عید غدیر سال جاری کلید کارهای جهادی‌اش خورده شد و تاکنون ۶ اردوی جهادی را در اقصی‌نقاط کشور و حتی خارج از کشور  هم داشته‌اند.

"مریم فتحی‌فر" مدیر مؤسسه همیاران کوی شیرین درباره این گروه جهادی گفت: این گروه متشکل از جوانان نخبه در حوزه پزشکی‌اند که از عید غدیر امسال به‌صورت رسمی کار خود را آغاز کردند و بالغ بر ۷۰ نفر در حوزه پزشکی و پیراپزشکی،   دندانپزشکی، داروسازی، رشته‌های تربیتی و مدیریتی که عمدتاً دکترای تخصصی دارند ما را در این گروه همراهی می‌کنند. اغلب افراد این گروه از خانواده‌های ایثارگران و شهدا هستند.

مدیر مؤسسه همیاران کوی شیرین درباره میزان حضور این گروه جهادی در اقصی‌نقاط کشور گفت: ۶ اردوی جهادی تاکنون در سراسر کشور تشکیل شده است. در نقاط محروم و کم‌برخوردار نظیر پلایین، رباط‌کریم، شهریار و غیره اردوهای جهادی با هدف رفع نیازهای درمانی افراد کم‌برخوردار برگزار شده است؛   و در جریان راهپیمایی اربعین امسال نیز گروهی به کشور عراق عزیمت کردند و برای زائران ایرانی و عراقی خدمات رایگان ارائه کردند و بلافاصله پس از برگشت راهی خدمات رسانی به زائرین پیاده، مجاورین و خادمین حرم علی بن موسی الرضا (ع) در ایام پایانی ماه صفر شدند.

فتحی‌فر به خدمات پزشکی این گروه اشاره کرد و گفت: خدمات تخصصی از قبیل مغز و اعصاب، زنان و مامایی، داخلی، دندانپزشکی، چشم‌پزشکی و بینایی‌سنجی، تغذیه و رژیم درمانی، ارزیابی ساختار قامتی و اسکن کف پا، حقوقی، روانشناسی، نمونه‌گیری کرونا،   تزریقات، پرستاری و خود مراقبتی، تربیتی و فرهنگی به خانواده‌های نیازمند، کم‌برخوردار، خانواده‌های شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون و اتباع ارائه شده است و داروهای تجویزی نیز به صورت رایگان به این بیماران تحویل داده شده است.

وی درباره نحوه حضور داوطلبانه جهادگران در این گروه گفت: ریزش و رویش از خواص تیم‌های جهادی است چون جهادی ماندن بسیار سخت شده است اما آنچه تاکنون رقم خورده است، میزان علاقه و اشتیاق افرادی است که در این گروه حضور دارند.

مدیر مؤسسه همیاران کوی شیرین درباره تأمین هزینه‌ها نیز می‌گوید: هزینه‌ها توسط خودمان تأمین می‌شود. حمایت‌های اندکی از سوی مجموعه‌هایی داشتیم که البته نسبت به هزینه‌های بالای ایاب و ذهاب، اسکان، تغذیه، تهیه دارو، وسایل تزریقات، تجهیزات و مواد  دندانپزشکی، اقلام بهداشتی و غیره ناچیز است. بیشتر هزینه‌ها از سوی خود مدیران جهادی گروه تأمین می‌شود.

فتحی‌فر اضافه کرد: خدمات پزشکی در حوزه‌های جهادی در حال افزایش‌ است. گروه‌های جهادی اغلب در حوزه تأمین نیازهای غذایی و مایحتاج پوشاک و غیره فعالیت می‌کنند اما ورود به حوزه پزشکی و خدمات درمانی به‌ویژه در این سال‌ها که ویروس کرونا همه‌گیر شده است، رو به افزایش است.

وی درباره نحوه رصد و شناسایی افراد کم‌ برخوردار جامعه نیز گفت: تیم شناسایی با همکاری معتمدین محلی مناطق محروم و کم برخوردار، بسیج جامعه پزشکی و ائمه جماعات افراد را شناسایی می‌کنند و پس از اینکه نیازسنجی در این مناطق صورت گرفت، تیم‌های پزشکی و فرهنگی به این مناطق اعزام می‌شوند. تمرکزمان نیز بر روی خانواده‌های محرومی که تحت پوشش نهادهای حمایتی نیستند، خانواده های کم برخوردار  و خانواده‌های معظم شهدا می باشد.

مدیر مؤسسه همیاران کوی شیرین از برگزاری اردوی جهادی در شهر قم خبرداد و گفت: گروه‌ جهادی در ایام وفات حضرت معصومه (س) در حرم مطهر بانوی کرامت به ارائه خدمات پزشکی خواهد پرداخت.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.